De Tekentafel Kleur 2022

3 JUNI NIEUWS!! De Tekentafel zal tot/met juli 2022 doorgaan. Karen gaat tijdelijk geen les geven omdat ze weer naar school gaat in september. Ze gaat leren aan de Venster Academy te Utrecht en zal in de eerste lichting studenten zijn van de opleiding Beeldverhaal.  www.vensteracademy.com

 

Kleur is echt overal en is een intrinsiek deel van kunst. Hou jij van kleur en van tekenen en schilderen op papier? Wil je graag creatief aan de slag maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij De Tekentafel staat 2022 in het teken van kleur! Schuif aan De Tekentafel Kleur en maak kennis met kleur doormiddel van leuke kunst- en illustratie opdrachten. Elke maand staat een andere kleur in de hoofdrol.

 

Wat krijg je als ‘gast’ aan De Tekentafel Kleur elke maand?

- 2 kunst- of illustratieopdrachten geïnspireerd door de kleur van de maand.

- 2 live-tekensessies waar we samen aan de opdrachten werken.

- 1 super ontspannende ‘vul-een-pagina’ opdracht om zelf mee aan de slag te gaan.

- Informatie over de kleur van de maand; oorsprong en weetjes, plus tips over kunstenaars die het graag gebruiken in hun werk.

- Elke maand is er een speciale gast bij De Tekentafel Kleur. Een kunstenaar (uit binnen- of buitenland) wordt uitgenodigd om tijdens een live-sessie over zijn/haar werk te praten en natuurlijk wat te vertellen over hun liefde voor kleur!

 

Wat gaan we maken?

Er komen allerlei onderwerpen aan bod, elke keer geïnspireerd door de kleur van de maand. Denk aan bloemen, planten, groenten & fruit, maar ook kleding, huishoudelijk artikelen en zelfs landschappen. We zullen soms ook abstract werken maken en met verschillende teken- en schildertechnieken werken op en met papier.

 

Hoe werkt het precies?

Alle opdrachten en live-sessies volg je op Instagram in de gesloten account @de_tekentafel_kleur. Je hebt dus een Instagram account nodig om mee te kunnen doen. Aan het einde van de maand worden de opdrachten en opnames van de live-sessies verwijdert en zijn ze niet meer beschikbaar. Allen foto’s blijven nog wel ter inspiratie. Er is dus echt een stok achter de deur om tijdens de live-sessies aan de opdrachten te werken of in ieder geval voordat de maand voorbij is! Materialenlijsten en eventueel beeldmateriaal t.b.v. de opdrachten kun je vinden op een speciale pagina op de Paper Den website. Na inschrijving krijg je hier informatie over via de mail.

 

Materialen

Tekentafelgasten zorgen zelf voor hun eigen materialen. Bij inschrijving krijg je een lijst met de nodige materialen.

 

Wat kost De Tekentafel kleur?

1 maand = 10 euro

3 maanden = 25 euro

 

Inschrijven

Schrijf je in door voor de eerste van de maand een kaartje te kopen in de webshop van Paper Den. Vergeet dan niet bij de opmerkingen in de bestelling je Instagram account door te geven. Meld je aan bij @de_tekentafel_kleur op Instagram en ik laat je toe tot de groep voor de duur van je abonnement. De jaarplanning wordt bijgehouden op www.paper-den.nl/de-tekentafel-kleur

 

Schuif nu aan De Tekentafel!

Of je nu al dagelijks kunst maakt of al jaren niet meer getekend hebt, De Tekentafel is voor iedereen die op zoek is naar wat inspiratie of een stok achter de deur om eindelijk weer eens creatief aan de slag te gaan. Heb je een vraag? Stuur een email naar karen@paper-den.nl

Veel tekenplezier! Karen, Paper Den

 

€ 10,00

  • Available