workshops

As I live in The Netherlands I give workshops in the Dutch language. But English is my mother language, so if you need help translating or would like information in English this is no problem at all. Please get in touch. Currently, all Paper Den workshops are given online.


De tekentafel

De Tekentafel elke maand op Instagram

Vind je het leuk om te tekenen en schilderen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij @de_tekentafel op Instagram vind je leuke opdrachten, leerzame tutorials en kun je via een maandelijkse live-tekensessie al je vragen stellen over tekenen, schilderen en illustreren. Online meedoen kan door in de webshop van MAAK-Rotterdam een toegangsbewijs te kopen en kost 10 Euro per persoon per maand. Wil je je gelijk inschrijven voor langer dan een maand, dan betaal je voor 3 maanden 25 Euro. 

 

De Tekentafel Eigen Tempo

Heb je een leuke thema gemist dan is het mogelijk om achteraf een 'losse' thema te kopen als De Tekentafel Eigen Tempo en via een website de lessen te volgen in je eigen tempo.

 

Hoe gaat het bij De Tekentafel?

Om een indruk te geven in hoe de tutorials en opdrachten zijn bij De Tekentafel, kijk even naar de (gratis) online workshops gemaakt i.s.m. Dille & Kamille (hieronder) of de Online workshop Plukboeket in Aquarel. gratis online workshops in samenwerking met dille & kamille

Omdat het voorlopig niet mogelijk is om in de prachtige winkels van Dille & Kamille workshops te geven is er een (gratis) online alternatief. Volg de Paper Den workshops:

- illustratie maken van wildbloemen met inkt en gouache (zie ook PDF schilderen met gouache)

- groente schilderen met inkt en aquarel

Veel teken- en schilderplezier! 

Download
SCHILDEREN MET GOUACHE
HANDOUT_schilderen_met_gouache.pdf
Adobe Acrobat Document 363.7 KB