PLEASE NOTE: As I live in The Netherlands I give workshops (in-person and online) in the Dutch language. But English is my mother language, so if you need help translating or would like information in English this is no problem at all. Please get in touch

IN-PERSON WORKSHOPS


CREATIVE LIFE - november 2021

12, 13 EN 14 NOVEMBER 2021 WERKSPOORKATHEDRAAL UTRECHT

10:00 - 17:00 uur

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling... en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food en drinks in the pink pop up bar. Paper Den is er weer bij in november 2021 met drie workshops. Voor info en toegangskaartjes voor de beurs >> www.creativelife.nl


WORKSHOP - Feathers & fluffy birds Creative Life
In deze workshop ga je aan de slag met aquarel en Oost Indische inkt. Je leert een schattig pluizige vogel tekenen met inkt en je maakt een kunstwerk met prachtige veren; in verschillende stijlen getekend. Tekenervaring is niet nodig. We wer ... (Read More)
From € 19,50 2
WORKSHOP - Forever Flowers Creative Life
Wie houdt niet van gedroogde bloemen? De kleuren, texturen en vormen zijn prachtig. In deze workshop ga je aan de slag met Polychromos kleurpotloden van Faber-Castell op gekleurd papier. Deze potloden zijn krachtig van kleur doordat ze een h ... (Read More)
From € 19,50 2
WORKSHOP - Sweater Weather Creative Life
Het is herfst en ‘sweater weather’ tijd is aangebroken! In deze workshop leer je de basis van schilderen met gouache. Gouache is verf op waterbasis; het is dekkend, droogt mat op en is heel goed te combineren met potlood en een witte gelpen. ... (Read More)
From € 19,50 2

workshop landschappen in gouache - 3 december 2021 (apeldoorn)

Gouache is verf op waterbasis, het is dekkend (in tegensteling tot aquarel) en droogt mooi mat op. In deze workshop leer je de basis van schilderen met gouache door aan een serie landschap illustraties te werken. Meer informatie en kaartjes zijn te verkrijgen in de webshop van Royal Talens Experience Centre.