workshops

Below is an overview of upcoming workshops. As these are taking place in the Netherlands or Belgium the information is in Dutch. Please contact me if you need information in English. If you are interested in holding a private workshop, please do not hesitate to get in touch. Have a look at the Paper Den courses too. Hope to meet you soon! Karen.


Workshop - Folk Art met Gouache, Rotterdam - 7 maart

Gouache. Wat is het toch? Heb jij je weleens afgevraagd wat voor schildersmateriaal het is en wat je er zoal mee kan doen? Gouache is een met water oplosbare verf wat op aquarel lijkt maar door de toevoeging van een witte pigment (blanc fixe), dekkend is. Hierdoor, in tegenstelling tot aquarel, is het mogelijk lichte kleuren op donkere kleuren te schilderen. Gouache is ook heel geschikt om kleine details te schilderen. Het is daarom ook een perfect materiaal om 'folk art' te maken! 

 

In deze workshop beginnen we bij de basis. Onderwerpen die aan bod komen zijn: hoeveel water gebruik je met gouache, kleuren mengen en het maken van lagen. Daarna gaan we oefenen met het schilderen van details en in het laatste uur maken we een eigen folk art illustratie. We werken stapsgewijs en maken gebruik van voorbeelden en oefenbladen.

 

Datum: zaterdag 7 maart, 2020

Tijd: 13:30-16:30 (3 uur)

Kosten: 49,50 euro per persoon.

Locatie: MAAK, Mathenesserweg 81A, 3027 HJ Rotterdam

 

Inclusief alle materialen, een workshop hand-out, thee/koffie en iets lekkers erbij. 

 

Meld je aan door een email te sturen naar karen@paper-den.nlCreative Life workshops, Werkspoorkathedraal, Utrecht - 27, 28, 29 maart 2020

In maart 2020 sta ik op de Creative Life beurs voor de 4de keer op een rij! Elke dag zijn drie verschillende workshops te volgen in de Paper Den stand. De workshops duren 1,5 uur en kosten 19,50 per persoon. Zie hieronder een overzicht met links naar mijn Etsy shop waar je een workshopkaartje kunt kopen. Er zijn vooraf 10 kaartjes per workshop te koop. Kijk goed naar de datum bij je bestelling. Op de dag zelf zijn er per workshop twee aanschuifplekken beschikbaar en dan geldt wie eerst komt eerst maalt.

Let op! Om toegang te krijgen voor Creative Life is het nodig een apart kaartje te kopen. www.creativelife.nl/tickets/

Vragen? Mail dan naar karen@paper-den.nl