workshops

Below is an overview of upcoming workshops. As these are taking place in the Netherlands the information is in Dutch. Please contact me if you need information in English. Any of these workshops can be given for groups of friends or colleagues, at your home or in the office. Contact me to discuss your wishes. Hope to meet you soon! Karen.

 

agendaWORKSHOP: PLANTEN IN AQUAREL BIJ DILLE & KAMILLE, AMERSFOORT


Tekenen en schilderen met aquarel is minder moeilijk dan je denkt. Met de juiste materialen, papier en wat tips kun je in een paar uur iets heel moois maken. Het is ook leuk en super ontspannend om te doen.  In deze workshop leer je de basis van werken met aquarel. We gaan verschillende tinten groen mengen en we zullen stap voor stap een plant in een pot schilderen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een eigengemaakte schilderij (of twee!). Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig.  We werken stapsgewijs en maken gebruik van voorbeelden. De workshop duurt 2 uur en is te volgen bij de Dille en Kamille winkel in Amersfoort.

Datum: donderdag 19 juli, 2018

Locatie: Dille en Kamille, Krommestraat 36, 3811 CC Amersfoort

Tijden: 19:00-21:00

Kosten: 29,95 euro persoon of als je samen met iemand komt, 27,50 per persoon (duo-korting) Inclusief materialen, een drankje en een snack en een leuke goodie!

LET OP! Om duo-korting te krijgen koop twee kaartjes en bij het afrekenen vul de code DUO in.

Er zijn 12 plekken beschikbaar. De workshop gaat door met minimaal 6 deelnemers.

Inschrijven kan door vooraf een kaartje te kopen.*

*Lees altijd de voorwaarden voordat je je inschrijft voor een workshop.WORKSHOP: PLANTEN IN AQUAREL BIJ LEIJNS CREATIVE GREENHOUSE, DORDRECHT


Tekenen en schilderen met aquarel is minder moeilijk dan je denkt. Met de juiste materialen, papier en wat tips kun je in een paar uur iets heel moois maken. Het is ook leuk en super ontspannend om te doen.  In deze workshop leer je de basis van werken met aquarel. We gaan verschillende tinten groen mengen en we zullen stap voor stap een plant in een pot schilderen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een eigengemaakte schilderij (of twee!). Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig.  We werken stapsgewijs en maken gebruik van voorbeelden. 

Datum: donderdag 6 september

Tijden: 20:00-22:00

Locatie: Leijns Creative Greenhouse, Kromhout 118-120, Dordrecht 

Kosten: 39,95 per persoon. Inclusied alle materialen, een drankje en hapjes.

Er zijn maximaal 7 plekken beschikbaar!

Inschrijven kan via de site van Leijns Creative Greenhouse www.leijns.nl.  Click op het menu item inschrijven.

*Lees altijd de voorwaarden voordat je je inschrijft voor een workshop.WORKSHOP: PLANTEN IN AQUAREL BIJ MAAK ROTTERDAM


 Tekenen en schilderen met aquarel is minder moeilijk dan je denkt. Met de juiste materialen, papier en wat tips kun je in een paar uur iets heel moois maken. Het is ook leuk en super ontspannend om te doen.  In deze workshop leer je de basis van werken met aquarel. We gaan verschillende tinten groen mengen en we zullen stap voor stap een plant in een pot schilderen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een eigengemaakte schilderij (of twee!). Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig.  We werken stapsgewijs en maken gebruik van voorbeelden. De workshop duurt 2 uur en is te volgen bij de gezellige winkel MAAK in Rotterdam. 

Datum: donderdag 20 september, 2018

 Locatie: MAAK Rotterdam, Mathenesserweg 81a, 3027 HJ Rotterdam

Tijden: 19:00-21:00

Kosten: 29,95 euro persoon of als je samen met iemand komt, 27,50 per persoon (duo-korting) Dit is inclusief alle materialen, een drankje en een snack en een leuke goodie!)

LET OP! Om duo-korting te krijgen koop twee kaartjes en bij het afrekenen vul de code DUO in.

Er zijn 12 plekken beschikbaar. De workshop gaat door met minimaal 6 deelnemers.

Inschrijven kan door vooraf een kaartje te kopen.*

Lees altijd de voorwaarden voordat je je inschrijft voor een workshop.