workshops

Below is an overview of upcoming workshops. As these are taking place in the Netherlands the information is in Dutch. Please contact me if you need information in English. Any of these workshops can be given for groups of friends or colleagues, at your home or in the office. Contact me to discuss your wishes. Hope to meet you soon! Karen.

 

agendaopen studio en mini workshop


Op zondag 18 november ben je van harte welkom in mijn studio tijdens de open dag van De Veldkersfabriek! Heb je zin om te tekenen dan kan dat! Je kunt veren tekenen en schilderen in inkt en aquarel. Voor deze mini workshop vraag ik 2,50 euro per persoon. Deelnemers krijgen een kortingsbon mee voor een Paper Den workshop te gebruiken in 2019.

De Veldkersfabriek is een verzamelnaam voor de creatievelingen die gevestigd zijn in het pand van Graaflex in Rotterdam Schiebroek. Op deze plek vind je veel ondernemers van jong tot oud, van meubelstoffeerder tot kunstenaar, van taartenatelier tot textieldrukker en ga zo nog maar door! Op 18 november is het open dag tussen 11:00 - 18:00. Het wordt een leuke inspirerende dag vol met muziek, workshops, pop-up stores en demonstraties. Buiten staat ook een food truck met lekkere soep. Kom een kijkje nemen met het hele gezin in onze ateliers en ondek! 

Adres: Veldkersweg 39 in Rotterdam. Gratis parkeren voor de deur. 
Kom je met het openbaar vervoer? Tram 25 halte Larikslaan is op loopafstand.

LET OP! De Paper Den studio is tot 15:00 open maar de open dag duurt tot 18:00.