workshops

Below is an overview of upcoming workshops. As these are taking place in the Netherlands or Belgium the information is in Dutch. Please contact me if you need information in English. 

 

DOOR DE CORONA CRISIS ZIJN ER OP DIT MOMENT GEEN LIVE WORKSHOPS EN CURSUSSEN GEPLAND. HOU INSTAGRAM EN FACEBOOK IN DE GATEN VOOR UPDATES.

IK WENS IEDEREEN STERKTE IN DEZE MOEILIJKE TIJD!

KAREN xxx


 

 

Paper Den Starter kits

Wil je thuis creatief aan de slag? Koop een van de Starter Kits in de Paper Den Etsy winkel. Het zijn workshops in een doos!

Starter Kit Inkttekening op Basis van een Foto

Starter Kit Andy Warhol's Blotted Line Techniek

Starter Kit Veren Tekenen en Schilderen

Starter Kit Veren Tekenen & Schilderen LIMITED EDITION met prachtige verf van Studio Artisjok 

 

De tekentafel online

Vind je het leuk om te tekenen en schilderen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij @de_tekentafel op Instagram vind je leuke opdrachten, leerzame tutorials en kun je via een maandelijkse live-tekensessie al je vragen stellen over tekenen, schilderen en illustreren. Online meedoen kan door in de webshop van MAAK-Rotterdam een toegangsbewijs te kopen en kost 10 Euro per persoon per maand. Wil je je gelijk inschrijven voor langer dan een maand, dan betaal je voor 3 maanden 25 Euro.  

 

dille & kamille online workshop

In deze (gratis!) online workshop ga je een illustratie maken van wildbloemen met inkt en gouache. Je leert hoe je met gouache kan werken en kleuren mengen. Veel teken- en schilderplezier!