STARTER KITS


Paper Den Starter Kits zijn workshops 'in een doos' met genoeg materialen voor 6 illustraties plus GRATIS TOEGANG tot een online-workshop. Kits zijn in het Nederlands en worden alleen in Nederland en België verstuurd. Woon je elders dan is een online-workshop een optie. 

STARTER KIT - Feathers & Fluffy Birds
Vind jij veren ook zo mooi? Ze zijn niet moeilijk om te tekenen en schilderen met inkt en aquarel. En een schattige, pluizige vogel in inkt met behulp van maskeervloeistof is zo gepiept! Met de Starter Kit Feathers & Fluffy Birds kun je 6 te ... (Read More)
From € 23,50 2
STARTER KIT - Sweater Weather Illustratie
Met deze Starter Kit Sweater Weather Illustratie leer je de basis van schilderen met gouache. Gouache is verf op waterbasis. Het is dekkend, droogt mat op en is heel goed te combineren met potlood. Met gebruik van een printje vol met tekenin ... (Read More)
From € 23,50 2


PLEASE NOTE: The Starter Kits and accompanying online workshops have been made in the Dutch language. The kits are sent by post and only available for people living in The Netherlands or Belgium. If you live in the Netherlands or Belgium and would like an English language kit please get in touch! karen@paper-den.nl