STARTER KITS


Paper Den Starter Kits zijn workshops 'in een doos' met alles wat je nodig heb om een illustratie techniek te leren. Kits zijn in het Nederlands en worden alleen in Nederland en België verstuurd. Woon je elders dan is een online-workshop een optie. 

SALE! STARTER KIT - Forever Flowers
De kleuren en vormen van gedroogde bloemen zijn super mooi en erg leuk om te tekenen. Met de Starter Kit Forever Flowers leer je illustreren met de prachtige Polychromos potloden van Faber Castell. Je werkt op een donker achtergrond om zo de ... (Read More)
€ 35,00 2
STARTER KIT - Feathers & Fluffy Birds
Vind jij veren ook zo mooi? Ze zijn niet moeilijk om te tekenen en schilderen met inkt en aquarel. En een schattige, pluizige vogel in inkt met behulp van maskeervloeistof is zo gepiept! Met de Starter Kit Feathers & Fluffy Birds kun je 6 te ... (Read More)
€ 32,50 2
STARTER KIT - Sweater Weather Illustratie
Met deze Starter Kit Sweater Weather Illustratie leer je de basis van schilderen met gouache. Gouache is verf op waterbasis. Het is dekkend, droogt mat op en is heel goed te combineren met potlood. Met gebruik van een printje vol met tekenin ... (Read More)
€ 39,50 2


PLEASE NOTE: The Starter Kits and accompanying online workshops or instruction handouts have been made in the Dutch language. The kits are sent by post and only available for people living in The Netherlands or Belgium. If you live in the Netherlands or Belgium and would like an English language kit please get in touch! karen@paper-den.nl