Paper Den teken- en schildercursussen

Below is an overview of upcoming courses. As these are taking place in the Netherlands or Belgium the information is in Dutch. Please contact me if you need information in English. Have a look at the Paper Den workshops too! Contact me to discuss your wishes. Hope to meet you soon! Karen.

 

DOOR DE CORONA CRISIS ZIJN ER OP DIT MOMENT GEEN LIVE WORKSHOPS EN CURSUSSEN GEPLAND. HOU INSTAGRAM EN FACEBOOK IN DE GATEN VOOR UPDATES.

IK WENS IEDEREEN STERKTE IN DEZE MOEILIJKE TIJD! WIL JE TOCH CREATIEF AAN DE SLAG KIJK VOOR ONLINE OPTIES OP DE WORKSHOPS PAGINA.

 

KAREN xxx


Naast workshops is het ook mogelijk om Paper Den teken- en schildercursussen te volgen in Rotterdam!

 

Elke cursus is gericht op een bepaald teken- of schildermateriaal. In 4 lessen van 2,5 uur gaan we de diepte in.

 

Cursisten krijgen een schetsboek, als plek om te leren en experimenteren. Elke les begint met een oefening in het schetsboek. Daarna werken we aan een kleine opdracht. In de laatste les combineren we alles wat er tot dan toe geleerd is in een eindopdracht. Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig. We werken stapsgewijs en maken gebruik van voorbeelden en beeldmateriaal ter inspiratie.

 

Naast het schetsboek krijgen deelnemers ook diversen materialen mee. Gedurende de cursus krijgen deelnemers ‘verrassingsmaterialen’, wat direct tijdens de les gebruikt kunnen worden. De verrassingsmaterialen en het schetsboek, zijn in de cursusprijs inbegrepen. 

  

Schrijf je in voor een cursus door een email de sturen naar karen@paper.den.nl