algemene voorwaarden workshops

Voordat je je opgeeft voor een Paper Den workshop is het belangrijk om deze Algemene Voorwaarden even door te lezen. Zodra je inschrijft/kaartje koopt voor een workshop ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Reserveren en betalen van een in-person Paper Pen workshop of cursus

Het is mogelijk om je in te schrijven voor een in-person workshop of cursus door een kaartje te kopen in de Paper Den webshop. Na ontvangst van je betaling krijg je een bevestiging vanuit het betaalsysteem en Karen schrijf ook nog even een mail. Dat laatste kan soms even duren omdat Paper Den een part-time onderneming is. Soms geeft Karen in-person workshops op locaties waar de verkoop van kaartjes door de locatie zelf word geregeld. Als dit zo is dan wordt dit duidelijk aangegeven bij de workshop omschrijving. 

Reserveren en betalen van een online Paper Pen workshop of cursus

Kaartjes voor online-workshops en cursussen kunnen in de webshop van Paper Den worden gekocht. Na ontvangst van je betaling krijg je een bevestiging vanuit het betaalsysteem en Karen schrijf ook nog even een mail met instructies over hoe je bij de online-cursus kunt komen (URL en wachtwoord). Dat laatste kan soms even duren omdat Paper Den een part-time onderneming is. 

 

Soms werkt Karen samen met een andere organisatie om online-workshops te maken en verkopen. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven bij de workshop omschrijving. 

Afmelden

Heb je je ingeschreven en betaald voor een in-person workshop of cursus, maar kun je toch niet aanwezig zijn? Bij 7-14 dagen van tevoren afmelden, krijgt je 50% terug. Meld je je binnen 7 dagen vóór de workshop af, dan kan ik helaas het bedrag niet terugbetalen in verband met gemaakte materiaalkosten. Je kunt dan ook niét mee doen met een andere workshop of cursus.

 

Online-workshops kunnen niet geruild of terug gestuurd worden. Maar mocht er iets niet kloppen of als er vragen zijn, neem even contact met Karen op. karen@paper-den.nl

Aflasten

Paper Den behoudt zich het recht om een in-person workshop of cursus ten alle tijde af te lasten. Karen doet er alles aan om dit te voorkomen, maar wanneer dit gebeurt krijgen de deelnemers van de workshop of cursus het betaalde geld 100% terug.

Aansprakelijkheid

Tijdens de workshops en cursussen wordt er soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op je kleding of spullen. Je bent zelf verantwoordelijk hiervoor, dus denk er altijd aan om oude kleding aan te trekken als we gaan werken met bijvoorbeeld verf of inkt. We kunnen je kleding of andere eigendommen niet vergoeden als deze hierdoor bevuild of beschadigd raken.

 

Paper Den aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.

Klachten

Heb je een klacht over Paper Den? Neem dan contact op en Karen zal haar best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

  

Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan heeft Paper Den het recht om deze persoon te weigeren tijdens volgende workshops of lessen van de cursus. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.

Contact

Bij vragen over deze voorwaarden en/of klachten neem contact op met Karen te Brake-Baldock, eigenaar van Paper Den. Email: karen@paper-den.nl of mobiel: 06 2449 5331