algemene voorwaarden workshops

Voordat je je opgeeft voor een Paper Den workshop is het belangrijk om deze Algemene Voorwaarden even door te lezen. Zodra je inschrijft voor een workshop ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Reserveren en betalen van een Paper Pen workshop of cursus

Het is mogelijk om je in te schrijven voor een workshop via email. Na ontvangst van je email krijg je een bevestiging en een betaalverzoek. Als de reserveringen en verkoop van workshop kaartjes door de locatie zelf word geregeld dan wordt dit duidelijk aangegeven bij de workshop omschrijving. 

 

Let op! Pas als je betaling ontvangen is, is je plek definitief!

Als het op een of ander manier niet mogelijk is om online te betalen mag er ook ter plekke betaald worden. Echter, vooraf betaald betekend wel dat je verzekerd bent van een plek. Neem bij twijfel altijd contact even op! karen@paper-den.nl

 

De tekentafel online wordt georganiseerd met MAAK Rotterdam. Kaartjes om mee te doen met de maandelijkse cursus zijn te koop in de webshop van MAAK. 

Afmelden

Heb je je ingeschreven en betaald voor een workshop of cursus, maar kun je toch niet aanwezig zijn? Bij 7-14 dagen van tevoren afmelden, krijgt je 50% terug. Meld je je binnen 7 dagen vóór de workshop af, dan kan ik helaas het bedrag niet terugbetalen in verband met gemaakte materiaalkosten. Je kunt dan ook niét mee doen met een andere workshop of cursus.

Aflasten

Paper Den behoudt zich het recht om een workshop of cursus ten alle tijde af te lasten. Karen doet er alles aan om dit te voorkomen, maar wanneer dit gebeurt krijgen de deelnemers van de workshop of cursus het betaalde geld 100% terug.

Aansprakelijkheid

Tijdens de workshops en cursussen wordt er soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op je kleding of spullen. Je bent zelf verantwoordelijk hiervoor, dus denk er altijd aan om oude kleding aan te trekken als we gaan werken met bijvoorbeeld verf of inkt. We kunnen je kleding of andere eigendommen niet vergoeden als deze hierdoor bevuild of beschadigd raken.

 

Paper Den aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.

Klachten

Heb je een klacht over Paper Den? Neem dan contact op en ik zal mijn best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

  

Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan heeft Paper Den het recht om deze persoon te weigeren tijdens volgende workshops of lessen van de cursus. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.

Contact

Bij vragen over deze voorwaarden en/of klachten neem contact op met Karen te Brake-Baldock, eigenaar van Paper Den. Email: karen@paper-den.nl of mobiel: 06 2449 5331