workshop: tekenen met inkt

Studio elle aime, Rotterdam - =zaterdag 30 September 2017

Inkt is een prachtig materiaal om mee te tekenen. Het komt in allerlei soorten en kleuren. In deze workshop neem ik je mee in de wereld van inkt. Je krijgt uitleg over hoe inkt gemaakt is en kijken we hoe illustratoren en kunstenaars het gebruiken.

Aan de hand van een aantal kleine opdrachtjes gaan we oefenen met het tekenen met inkt zowel met een kwast als een kroontjes pen. We zullen ook experimenteren met verschillende effecten dat je met inkt kunt maken. 

In het laatste deel van de workshop gaan we een eigen kunstwerk maken: een inkttekening op basis van een foto. Alles wat je maakt mag je naar huis meenemen. 

De workshop vindt plaats in de gezellige Studio Elle Aime in Rotterdam. Lisa Manuels, studio eigenaar en 'hostess with the mostest' zorgt voor heerlijke eten en drinken. Ik zorg voor de kennis, alle materialen en een leuke goodie bag!

De workshop is zowel voor beginners en gevorderden. Kom je ook? Schrijf je in* door een email te sturen naar karen@paper-den.nl. Meldt daarbij je naam en de datum dat je wil komen.

 

Waar: Studio Elle Aime, Snellemanstraat 3B, 3035 WJ Rotterdam

Wanneer: zaterdag 30 september.

Tijd: 13:30 - 16:30

Duur: 3 uur

Kosten: 55 euro

 

*Lees altijd de voorwaarden voordat je je inschrijft voor een workshop.