CREATIVE LIFE

11, 12, 13 EN 14 NOVEMBER 2021 WERKSPOORKATHEDRAAL UTRECHT

09:30-13:00 & 13:30-17:00

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling... en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food en drinks in the pink pop up bar. Meer info en toegangskaartjes tot de beurs >> www.creativelife.nl

 

In de Paper Den stand kun je twee workshops volgen.

  • Forever Flowers Illustratie
  • Sweater Weather Illustratie

WORKSHOP - Forever Flowers Creative Life 2021
Wie houdt niet van gedroogde bloemen? De kleuren, texturen en vormen zijn prachtig. In deze workshop ga je aan de slag met Polychromos kleurpotloden van Faber-Castell op gekleurd papier. Deze potloden zijn krachtig van kleur doordat ze een h ... (Read More)
From € 17,50 2
WORKSHOP - Sweater Weather Creative Life 2021
Het is herfst en ‘sweater weather’ tijd is aangebroken! In deze workshop leer je de basis van schilderen met gouache. Gouache is verf op waterbasis; het is dekkend, droogt mat op en is heel goed te combineren met potlood en een witte gelpen. ... (Read More)
From € 17,50 2